bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери планують облаштувати житло в Угринові для дитячого будинку сімейного типу з Маріуполя
25.10.2022

1

На даний момент близько 7 млн українців мають статус “ВПО” і не мають можливості повернутись додому.

Так сталося, що в Україні є багато покинутих помешкань, і замість того щоб будувати нове, ми хочемо надати залишеному будинку нове життя та подарувати дім, для тих, хто втратив його через війну — це і є головна мета  благодійного фонду “YOUkraine” - Ти є Країна. З 29 жовтня до 13 листопада (2 заїзди) в Угринові, за 4 км від Івано-Франківська відбудеться волонтерський табір у співпраці з “Будуємо Україну Разом (БУР)” в рамках програми “Мріємо та діємо”.  

Наша мета - надати домівку для 10 дітей з дитячого будинку сімйеного типу з міста Маріуполь. Запрошуємо волонтерів з усієї країни долучитись до цієї доброї справи, щоб якнайшвидше надати житло дітям з Маріуполя, і повернути їх до нормального, спокійного життя.

Війна зруйнувала дитячий будинок сімейного типу родини Давидових  з міста Маріуполь . Наразі, Батько - Іван, боронить нашу Країну, а матері з 10 дітьми довелось виїхали  в Італію, з 10 дітьми у звичайному легковому автомобілі. Але вже 25 серпня вони повернулися в Україну, щоб діти змогли надалі навчатись в українській школі.

 2

Команда благодійного фонду “YOUkraine” - Ти є Країна знайшла  будинок для цієї Родини і завдяки БУР зможе привести його до ладу і забезпечити 10 дітям і батькам з Маріуполя достойні умови проживання.

Ремонт у будинку і підготовка його для проживання Родини  відбудеться завдяки БУР-табору і зусиллям залучених волонтерів з усіх куточків України. БУР табір — це волонтерський будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає молодь до волонтерства.

Табір с. Угринові відбудеться у два заїзди. Волонтери планують зробити ремонт у будинку і облаштувати його усіма необхідними меблями і технікою  для потреб Родини Давидових. Головна мета - зробити все для того, щоб ці діти мали достойні умови для спокійного життя і розвитку, і навіть ліпші, ніж вони мали до війни, щоб поступово забувати про всі ті жахи, що увірвалися в їх життя. 

волонтери БУР в Коломиї 4

Хочеш бути причетним до цього? - Приєднуйся до БУР-табору і отримай незабутній досвід, який лишиттья з тобою на все життя. 

Посилання на анкету:  https://wkf.ms/3LBsLQ1

Участь волонтерів можлива з 16 років (до 18 потрібно згоду батьків). Організатори забезпечують харчування для зареєстрованих учасників. Табори будуть проходити згідно з профілактичними та карантинних рекомендацій МОЗ. 

Довідка:

Волонтерські табори БУР організовані за підтримки програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну Разом” (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. 

Будуємо Україну Разом — волонтерський рух української молоді. З 2014 БУР бере відповідальність за зміни в країні. Мандрує між громадами, підсилює місцеву молодь, допомагає створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей. Тому БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого. 

Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. 

 Дати залишеному будиночку нове життя, разом з тим подарувати дім, для тих, хто під час ВІЙНИ залишився без свого — головна мета по напрямку «Дім для ВПО» благодійного фонду “YOUkraine” - Ти є Країна.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.