bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТПП України виділяє 5 місць для обміну досвідом за проєктом Erasmus для молодих підприємців
24.10.2022

Нагадаємо, що Проект Erasmus для молодих підприємців — це програма транскордонного обміну, яка надає можливість новим, молодим та амбіційним підприємцям набувати навичок і знань у досвідчених підприємців, які володіють малими підприємствами в інших країнах-учасниках цієї Програми, а досвідченим підприємцям - дізнаватися про перспективи й нові бізнес-ідеї молодих підприємців, започатковувати співробітництво з іноземними партнерами.

Обмін досвідом здійснюється шляхом організації відрядження починаючого підприємця до країни підприємця-господаря строком від 1 до 6 місяців. Програма ЄС «Еразмус для молодих підприємців» є частиною програми ЄС COSME. Перебування частково субсидується Європейською комісією.

Деталі на сайті ТПП України - https://ucci.org.ua/press-center/ucci-news/konkurs-dlia-pidpriiemtsiv-iaki-znakhodiatsia-za-kordonom-ta-v-ukrayini

Для реєстрації в проєкті необхідно мати БАЖАННЯ, бізнес-план англ. мовою та CV в форматі europass. Ви робите інноваційний продукт або є власником пекарні або салона краси – дана програма стане вам в нагоді!

Для участі в проєкті надсилайте ваші заявки та питання на електрону адресу [email protected][email protected].

І останнє, приймаємо заявки до 29.10.2022 року. Встигніть отримати можливість розвивати Ваш бізнес навіть в таких складних умовах.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.