bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-зустріч «The Art of Storytelling and the Importance of Creativity»
06.10.2022

Якщо ви хочете долучитися до події в зумі й поставити свої запитання особисто режисеру, реєструйтеся за цимпосиланням: https://bit.ly/3CeokXf

Також переглянути трансляцію й поставити запитання в коментарях можна буде під час трансляції на ютубі: https://youtu.be/Yrs5Wb9ames

Серджіо Наваретта – відомий канадський режисер, який розповість про мистецтво сторітелінгу, про те, як стати режисером, чим займається продюсер/режисер і з якими знаменитими акторами та акторками він працював. 

Режисер є лауреатом наступних премій:
• “Best Shorts Competition 2012” із фільмом “The Fortune Cookie”. 
• Castlepoint Numa Award за фільм “The Colossal Failure of the Modern Relationship” на Італійському фестивалі сучасного кіно (2012) 

На зустрічі ми дізнаємося, що стоїть за створенням фільму і відкриємо деякі секрети фільмейкингу. Також режисер розповість, чим відрізняється створення кінофільму від створення мультфільму. Найважливіше, що ми обговоримо: як історії виходять із розуму та серця художників завдяки уяві та креативності. 

Думки — це речі, і найприємніша частина моєї роботи — це уявити щось і побачити, як це бачення матеріалізується”, – коментує Серджіо.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.