bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення можливостей розвитку молоді з числа внутрішньо переміщених осіб
04.10.2022

У рамках роботи діалогової платформи “Розвиток Дніпра: діалог громади, ВПО та влади” буде проведено зустріч “Можливості для розвитку молоді ВПО. Робота хабів.” 05.10.2022 з 10:00 по 12:00. 

До участі в заході запрошуються представники хабів та молодіжних організації, модератор платформи - Тетяна Вергун, керівниця ГО “Медіапростір Україна”. 

Під час заходу заплановано виявити та обговорити низку питань, які безпосередньо пов’язані з можливостями для молоді серед ВПО, особливу увагу буде приділено таким питанням як:

  • навчання молоді;

  • можливості для молоді ВПО;

  • активності для молоді ВПО у місті Дніпро та області.

Усіх бажаючих запрошуємо долучитись до заходу, для реєстрації потрібно написати ПІБ та контактні дані на пошту [email protected] або зателефонувати за контактним номером телефону +38 093 576 15 52. 

Проєкт впроваджується  ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.