bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ukraine Recovery Case Championship
20.09.2022

Вчитися на реальних кейсах, допомагати громадам у розвитку, а може й запустити свій перший масштабний проєкт — Ukraine Recovery Case Championship чекає.

Громади щодня стикаються з новими викликами. Їм потрібно не тільки відбудовувати зруйноване, але й адаптуватися до нових умов, розвʼязувати економічні, культурні та соціальні проблеми. Ми шукаємо небайдужих людей, які готові генерувати ідеї, досліджувати, тестувати гіпотези та запропонувати для громад найкращі варіанти рішень.

 

Вирішуй кейси з різних куточків України:

1 Стратегія розвитку підприємництва у громаді

2 Стратегія поширення використання української мови в регіоні

3 Комплексне розв’язання проблеми засмічення в гірській громаді

4 Створення концепції соціального підприємства

5 Нове життя для садиби Михайла Чайковського

 

Ментори будуть підказувати та направляти, щоб хороша ідея стала дієвим проєктом. Переможці кожного кейсу пройдуть тренінгову програму з підготовки грантової заявки зі свого проєкту та зможуть подати його на потенційне фінансування.

Участь у проєкті безплатна. Матеріали чемпіонату доступні для користувачів програм зчитування. На подіях передбачена присутність перекладача жестовою мовою.  

 

Деталі та реєстрація: https://bit.ly/3xybPEm

 

Дедлайн подання рішень: 16 жовтня. Фінал чемпіонату відбудеться 28 жовтня у Києві з дотриманням необхідних заходів безпеки. Витрати на проїзд та проживання для фіналістів покриваються.

З питаннями просимо звертатися на пошту [email protected]

 

Проєкт «Ukraine Recovery Case Championship» реалізовується громадською організацією CASERS в рамках програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом - БУР, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Making Cents International (MCI), Міжнародний республіканський інститут - IRI Ukraine та Zinc Network.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.