bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальне підприємництво: можливості для волонтерських центрів
19.09.2022

Крайні дослідження стану благодійності в Україні показали, що кількість волонтерів і волонтерок збільшилася у 6 разів після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Волонтерські рухи об’єднують соціально-активних людей і швидко реагують на зовнішні виклики. Як в Україні, так і на Кіровоградщині зокрема, діє чимало волонтерських центрів, які розгорнули виробничі цехи.
 
Цей потенціал волонтерських центрів цілком може трансформуватися у проєкти з підприємницькою складовою. Це стане можливим, якщо вже сьогодні громадські активісти та волонтери запровадять роботу у форматі соціальних підприємств.
 
Кіровоградська обласна організація ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” запрошує представників / представниць волонтерських центрів зануритися в тему соціального підприємництва, що є успішною практикою у світі і поки що малопоширеною в Україні.
 
Під час онлайн-навчання, що відбудеться 28 вересня, ви дізнаєтеся про:
  • Практики соціального підприємництва
  • Користь соціального підприємництва для волонтерських центрів
  • Особливості запровадження соціального підприємства на базі волонтерського центру
  • Конкретні кроки, що необхідно зробити для створення соціального підприємства
Час проведення онлайн-заходу: 11.00 – 12.30
 
Для участі в заході, будь ласка, зареєструйтеся за анкетою: https://forms.gle/aDS8iasfpjRQ7xiL9
 
Тренерка заходу - Аліна Бочарнікова,  координаторка з розвитку соціального підприємництва у Future Development Agency, сертифікована тренерка та консультантка з соціального підприємництва.
 
Протягом останніх 5 років консультує та супроводжує запуск соціальних стартапів. Пройшла навчання на відповідність стандарту ISO 20700:2017 Керівництво з менеджмент-консалтингу і атестована Всесвітньою організацією CMC-Global. Розробляє освітні програми та проводить навчання соціальних підприємців, працює над розвитком екосистеми соціального підприємництва в Україні. Авторка посібника “SimpleSE: про соціальне підприємництво - просто”.
 
анонс гУ-02-03
 
 
Захід відбувається в рамках Програми підтримки волонтерів Кіровоградщини, що втілюється в межах проєкту «Соціальне замовлення Кіровоградщини», який реалізує КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» завдяки фінансовій підтримці National Endowment for Democracy.

Контакти

  • Кіровоградська обласна організація ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.