bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний фестиваль у Вознесенську: пряма трансляція з укриття
07.09.2022

8 вересня у Вознесенську, Миколаївської області відбудеться благодійний концерт, який влаштовує волонтерський рух “Будуємо Україну Разом” та громадська організація “VIDLIK PROJECTS”.

З 31 серпня по 9 вересня 20 волонтерів БУР допомагають місцевій громаді відремонтувати дахи 5 будинків, які постраждали від обстрілів. Для БУР волонтерський табір у Вознесенську став 100-м на рахунку організації за 8 років діяльності.

До 24-го лютого ми уявляли святкування нашого 100-го табору із великим концертом та тисячами волонтерів, які разом з нами відбудовували Україну останні 8 років”, — коментують організатори, — “Але сьогодні ми тут у Вознесенську, разом із його неймовірними та мужніми мешканцями відбудуємо та відсвяткуємо завершення табору в укритті”.

Під час фестивалю у глядачів буде можливість дізнатися про волонтерських рух БУР, який почався у 2014 році з відбудови помешкань у звільнених від російської окупації містах на Сході України, і згодом переріс у масштабний проєкт, що згуртовує молодь з різних регіонів навколо спільної мети — розвивати країну. Також більше діізнатись про ГО VIDLIK PROJECTS, яка створює та реалізує соціально-культурні мистецькі освітні проєкти для молоді та підлітків по всій Україні.

Через близьке розташування фронту, ми робимо не масовий захід в укритті, а відвідати фестиваль у Вознесенську та долучитись до збору коштів зможуть всі охочі зі всієї України та світу через пряму трансляцію на YouTube-каналі СЛУХ: https://www.youtube.com/c/slukh-media

Місто Вознесенськ на початку березня було частково під окупацією. Сьогодні це прифронтове місто, яке мужньо стоїть та готове дати відсіч агресору.

Під час трансляції події буде оголошено збір коштів. Ціль збору: 100 000 грн для громади Вознесенська

Кошти будуть передані Благодійній організації “Фонд міста Вознесенськ” на закупівлю будівельних матеріалів та покриття для дахів.

Долучитись до збору коштів можна за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/AUvdHKWRzF

Контакти

  • Мар’яна Фариняк
  • проєктна менеджерка БУР
  •  0934859892

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.