bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Чому і кому потрібен театр під час війни?» — онлайн-дискусія на Фестивалі думок 2022
30.08.2022

Під час дискусії ми поговоримо з джокерками театру пригноблених про те як робити театр з новин, які ми читаємо, і чому ця практика може зцілювати, чому важливо говорити про війну всередині нас, коли війна йде навколо, що стримує робити театр зараз, які теми піднімають учасни_ці форум-майстерень у прифронтовому Запоріжжі та які зміни відбуваються всередині людей, коли вони бачать вистави форум-театру або беруть у них участь.

Подію, яка відбудеться 06.09.22 (вівторок) 17:00-18:30, транслюватимуть наживо на YouTube каналі Восток СОС, а також можна доєднатися до розмови й поставити запитання спікеркам за допомогою Zoom, заповнивши форму https://forms.gle/hdmUEHu82mYM74Ft9

Запрошуємо доєднатися до онлайн дискусії Фестивалю думок 2022, практики_нь партисипативних театральних методик, громадські організації та активіст_ок, які працюють в громадах для згуртованості та єдності, практики_нь діалогів, культурних активіст_ок, журналіст_ок, викладач_ок.

Партнером Фестивалю думок 2022 виступає Школа театру пригноблених. Театр пригноблених — система вправ, ігор та технік заснована бразильським режисером Аугусто Боалем у 60-х роках 20 століття для створення можливостей для діалогу, критичної рефлексії та активного пошуку рішень в громаді.

Спікерки:

Яна Салахова — практикиня театру пригноблених та тренерка школи театру пригноблених, голова ГО “Театр змін”

Аня На — акторка, режисерка театру і документального кіно, тьюторка резил’єнтності

Алла Мельничук — спікерка, співзасновниця Першого Антикафе Бердянська “Час Є!”, тренерка, джокерка, журналістка

Лариса Головко — джокерка форум-театру м. Запоріжжя

Влада Крижна — джокерка форум-театру, тренерка з креативного мислення

Модераторка — Тітійова Наталія — фасилітаторка, джокера форум-театру, тренерка, керівниця ГО “Україна.Час єднатись”

Організатори «Фестивалю думок» Благодійний фонд «Восток SOS» в партнерстві з естонською організацією MTÜ Mondo та при фінансовій підтримці ESTDEV – Estonian Centre for International Development

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.