bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук ВПО для реалізації проєкту «Розбудова довіри..»
25.08.2022

Міжнародна громадська організація “Основи Свободи” спільно з Асоціацією учасницького розвитку громад за підтримки МГО “Ініціативи змін” реалізують проєкт “Розбудова довіри. Соціальна інтеграція через розбудову довіри між ВПО та місцевими громадами”. 
 
Проєкт націлений на розбудову довіри та соціальну інтеграцію ВПО у Львові, Києві та Дніпрі, налагодження співпраці між громадянами та владними структурами. Головна мета – допомогти адаптуватися внутрішньо переміщеним особам шляхом розвитку взаєморозуміння та співпраці між різними соціальними групами.

В рамках проєкту, ми плануємо розробити та провести сесії з фокусом на практики розбудови довіри та імплементації їх у щоденному житті ВПО у Львові, Києві та Дніпрі. Ми також маємо намір об’єднати ВПО через різні нетворкінгові практики та зняти документальний фільм.
 
Заповнюйте форму, якщо хочете відвідати безоплатно практики з фасилітаторами, що допоможуть у щоденному житті побудувати більш якісні відносини з іншими, знайти людей зі схожими поглядами та, за бажанням, взяти участь у створенні документального фільму.
 
Детальніше у формі: https://bit.ly/3JwkLyy
 
Форма актуальна з 25 серпня по 4 вересня.
 
Facebook МГО “Основи свободи”: https://bit.ly/3PfiolP 
 
Якщо у вас виникли запитання — пишіть комунікаційній менеджерці проєкту «Розбудова довіри. Соціальна інтеграція через розбудову довіри між ВПО та місцевими громадами» Анні Пономарьовій — [email protected]
_______________________________
If you are an IDP in Lviv, Kyiv, or Dnipro - fill out the form below!
 
NGO Foundations for Freedom deliberately want to help internally displaced persons in Lviv, Kyiv, or Dnipro to establish relationships with local communities and help them integrate comfortably into the new environment.
 
Fill out the form if you want to attend free practices with facilitators that will help in daily life to build better relationships with others, find people with similar views, and, if desired, participate in the documentary film.
More details in the form: https://bit.ly/3JwkLyy
 
The form is valid from August 25 to September 4
 
NGO Foundation for Freedom Facebook page: https://bit.ly/3PfiolP 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.