bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Країнотворці: молодь, яка творить країну
10.08.2022

Закуповують, готують і доставляють амуніцію та провізію для військових; облаштовують шелтери і вивозять із гарячих точок цивільних; збирають гуманітарку і купують пікапи на передову; влаштовують акції підтримки; працюють на інформаційному фронті; воюють і віддають життя. 

Це все про українську молодь. Вона вражає. 

У День молоді приєднуйтеся до онлайн-події “Країнотворці: молодь, яка творить країну”. 

Коли?  

12 серпня о 14:00 

Де?  

Фейсбук-сторінка програми “Мріємо та діємо”: https://bit.ly/3ja54Sz 

 

Ми розкажемо вам історії молодих, завзятих та дієвих. Тих, котрі творять нашу країну. Розкажемо не тільки для натхнення, а й щоб ви могли долучатися до корисних справ. 

Також разом із міжнародними партнерами та урядовцями розкажемо про можливості для молоді, щоб ефективних ініціатив було ще більше. Більше тих, хто творить країну. 

Часу на просто балачки зараз обмаль, тому за розмовою робитимемо потрібну справу: разом з ініціативою “Веганська кухня України” збиратимемо рослинні пайки для тих, хто їх потребує. Долучайтеся онлайн. 

Чому саме 12 серпня? Так, це День молоді. Та ми хочемо говорити і підтримувати молодь не раз на рік. Тож на події презентуємо платформу з корисними опціями та історіями про країнотворців. 

Ви теж зможете стати героєм і розповісти про свою діяльність на 603 548 квадратних кілометрів. Більше спойлерити не можемо, долучайтеся до нас і все дізнаєтесь. 

#українськамолодьвражає #країнотворці 

 

*************** 

Цю подію організовує програма “Мріємо та діємо” у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та SAAD
Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.