bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Чернівцях відбудеться майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки
01.08.2022

Повномасштабне вторгнення росії в Україну триває більше 5 місяців. Війна принесла в наше життя страхи та душевні тривоги, які були невідомі більшості людей у мирний час. Наші звички та емоції докорінно змінилися. Ми опинилися в нових, дуже складних, обставинах і намагаємося пристосуватися до них, аби зберегти себе і своє здоров’я.

Але, попри все, ці стани можна долати. І один з найдієвіших методів - арттерапія. Арттерапія - це метод роботи з людьми для полегшення їх психологічного стану, вирішення певних запитів через художні прийоми, як-от: малювання, ліплення, музика, фотографія, кінофільми, книги, акторська майстерність тощо. Іншими словами, арттерапія - це терапія творчістю.

Запрошуємо ВПО, які знайшли прихисток на Буковині, долучитися до арттерапевтичного заходу – майстер-класу із виготовлення ляльки-мотанки, аби разом пройти шлях внутрішнього зцілення, пошуку гармонії між внутрішнім і зовнішнім світом, краще зрозуміти свої почуття та мати можливість підтримати себе та рідних під час війни.

Що? Майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки

Дата: 04 серпня 2022 року

Час: 10:30

Місце: м. Чернівці

Тренерка: мисткиня, сертифікований арт-терапевт Інеса Володимирівна Флоряк

Зареєструватися можна за посиланням: https://cutt.ly/4ZnDCAI

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном: 0669053598, 0979914902 - Пашанюк Інна Валеріївна, координаторка ВІ «Активна Громада» у м. Чернівці.

Якщо ж ви відчуваєте, що вам необхідна індивідуальна психологічна допомога і ви хочете вирішити інші свої питання, які вас турбують, зверніться до команди психологів від «Активної Громади». Наші експерти та експертки емпатійні, володіють високою експертизою як у сфері окремих методик як коучинг, НЛП, так є сертифіковані психологи. Послуга доступна для усіх громадян, як дорослого, так юного віку.

Ви можете обрати будь-кого з психологів та коучів, який вам більше до душі, або ж ми можемо підібрати вам спеціаліста в залежності від вашого запиту. Для цього перейдіть за посиланням і зареєструйтесь на найближчу сесію. Реєстрація: https://cutt.ly/GLHYxdj

З нашими експертками ви можете ознайомитись за лінком: https://ag.com.ua/doshka-ogoloshen/psihologichna-dopomoga-na-viyni-bezkoshtovno-abo-za-donat_568/

Слава Україні! Разом - ми сильні!

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Контакти

  • Інна Пашанюк - регіональна координаторка ВІ “Активна Громада” у Чернівцях
  •  +38(066)9053598
  •  +38(097)9914902
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.