bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль творчості для дітей та молоді з проблемами здоров’я в Луганську
12.10.2010

16-18 жовтня 2010 року в Луганську відбудеться  Всеукраїнський фестиваль творчості для дітей та молоді з проблемами здоров’я «Восток - Схід - West»

В заході візьмуть участь близько 100 талановитих дівчат та хлопців із Дніпропетровської, Хмельницької, Донецької, Чернівецької, Харківської, Полтавської. Львівської, Луганської, Черкаської, Чернігівської, Кіровоградської областей, м. Києву та Закарпаття.

На фестивалі будуть представлені поезія, вокал, хореографічні етюди, театральне мистецтво, авторська пісня, танці на візках, мультиплікація.

Організаторами Фестивалю на регіональному рівні виступають управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, Луганський обласний фонд підтримки регіональних ініціатив «Благовіст», Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, Луганська обласна молодіжна громадська організація «Асоціація молодих інвалідів Східного Донбасу - Схід».

Організатором Фестивалю на Всеукраїнському рівні виступає Національна Асамблея інвалідів України.

Метою Фестивалю є соціокультурна адаптація дітей, підлітків та молоді з обмеженими фізичними можливостями, інтеграція в суспільстві, реалізація Стандартних правил забезпечення рівних можливостей для людей з обмеженими фізичними можливостями (резолюція 48/96 сесії Генеральної Асамблеї ООН від 20.12.93 р.).

Учасники Фестивалю зможуть взяти участь у роботі майстер-класів, що відбудуться 16-17 жовтня 2010 року:

  • «Театральне мистецтво» – Віталій Любота, Арт-директор Міжнародного фестивалю «Сонячна хвиля», м. Київ;
  • «Танці на візках» – Сніжана Кернічная, учасниця кубку Євразія з танців на візках, Санкт-Петербург;
  • «Вміння себе захистити для людини на візку» – Олександр Сірий, майстер з бойових змагань, м. Кам’янець-Подільський;
  • «Відчуй себе королевою!» - Тетяна Родіна, віце місіс світу, директор модельного агентства «Королева»;
  • «Дарую тобі танок» - Мар’яна Гординська, переможниця всеукраїнського телевізійного проекту на телеканалі 1+1 «Танцюю для тебе», м. Євпаторія;
  • «Розуміємо один одного» - Керолайн Маккензі (Каліфорнія), Кім Розадо (Каліфорнія), Нагул Зана (Нью Йорк), Вайомінг Мкензи (Вашингтон) – добровольці Корпусу Мира США в Україні.

Гала-концерт Всеукраїнського фестивалю творчості для дітей та молоді з проблемами здоров’я «Восток - Схід - West» розпочнеться 18 жовтня 2010 року об 11.00 в Луганському обласному українському музично-драматичному театрі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.