bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

7 липня в Києві відбудеться захід «Стратегії пошуку роботи в Києві в умовах війни»
04.07.2022

Якщо через війну в Україні ви вимушено переїхали в Київ, залишилися без роботи, починаєте будувати тут нове життя і шукаєте себе в ньому, запрошуємо на захід: “Стратегії пошуку роботи в Києві в умовах війни”, яку ми будемо і обговорювати, і брати участь в перформансі плейбек-театру.
Час: 17:30-20:00
Адреса: бульвар Лесі Українки, 34, Інститут КІСПП

Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://cutt.ly/sKMIdNt


Ви зможете долучитися до дискусії з експертами з працевлаштування, кар`єрними консультантами та обговорите такі питання:
- як сформулювати та проаналізувати ваші сильні сторони
- як називається те, що ви вмієте, і чим це може бути корисно для роботодавця
- інструменти, які можуть стати в нагоді при пошуку роботи в ці непрості час

Після дискусії та практичних порад буде перформанс (виступ) плейбек-театру, де ви зможете поділитися своїми історіями, пов’язаними з працевлаштуванням та адаптацією в місті
Плейбек-театр — це театр імпровізації, де глядачі розповідають історії за свого життя, а актори грають ці історії, перетворюють їх на художній витвір під звуки живої музики. 

Через мову мистецтва, завдяки інтерактивному театру імпровізації, ви зануритеся у світ людей, які так, як і ви, вимушено залишили свої домівки й розпочинають писати нову сторінку свого життя. Відчуєте їхні радості та болі, побоювання, переживання, а часом моменти щастя та піднесення. Можливо, ви проживаєте схожі емоції? Так, ми схожі, ми дуже схожі, і нас багато. Тому найцінніше, що ми зараз можемо дати одне одному - це відчуття підтримки та дружнього плеча. Разом прожити та пережити всі виклики, які стоять перед нами, разом з ними впоратися і стати ще сильнішими.

Цей захід відбудеться в рамках проєкту з Соціально психологічної реабілітації українців засобами партисипативного мистецтва, який реалізує громадська організація “АРТ-ПЛЕЙБЕК” в партнерстві з ГО “Центр зайнятості вільних людей”, Плейбек-театром кризового реагування за підтримки Forum Civil Peace Service - Ukraine та Київським інститутом сучасної психології та психотерапії - КІСПП.

Контакти

  • Контактна особа: Анастасія Ковальчук [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.