bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація громадської організації Товариство сімей ”Родина”
05.10.2010

9  жовтня 2010 року о 14:00 ,в рамках відзначення Всесвітнього Дня психічного здоров’я, у Києві в парку культури та відпочинку Орлятко за адресою бульвар Івана Лепсе, 9Б, відбудеться благодійний захід – презентація громадської організації, що опікується проблемами дітей з особливими потребами - «Родина», яка відзначатиме своє 10-річчя.

 

У програмі заходу:

  • Виставка – презентація творчих робіт дітей – інвалідів;
  • Благодійний концерт за участі дітей та молоді з особливими потребами;
  • Ігротеки для дітей.

У святкуванні візьмуть участь: Представники влади, бізнесу та громадськості, які підтримували діяльність організації на протязі багатьох років.

До відома: Незважаючи на те, що Україна підписала Міжнародну конвенцію про права інвалідів, ставлення до них у суспільстві ще не відповідає нормам, загальноприйнятим у цивілізованих країнах світу. Ще й досі існує болюча проблема сприйняття їх, як неповноправних і неповноцінних. Таких громадян в Україні сьогодні налічується понад 50 тисяч, значна частина з яких – діти. В тім, ці люди є повноправними громадянами суспільства і заслуговують на рівність і повагу до їхньої особистості. Діти з особливими потребами так само, як і здорові однолітки мають беззаперечне право жити достойно, отримувати радість від життя, бути рівними серед рівних.

Довідково

Громадська організація “Родина”, що працює з вересня 2000 року, об’єднує сім’ї, що потрапили у важкі життєві обставини внаслідок народження дітей, що мають патологію розвитку. При будь-яких обставинах-життя продовжується, проблема у тому, що зрозуміти переживання батьків, які мають особливу дитину, відчути стан напруження , в якій проживає сім’я можуть ті, хто сам пережив таке. Коли ми разом – ми не одинокі.

Упродовж 10 років своєї роботи організація накопичила значний досвід в лобіюванні розвитку системи абілітації, реабілітації і підтримки дітей з особливими потребами, представляючи і висвітлюючи цю проблему в державних структурах Києва, в ЗМІ. Реалізовано багато проектів, ініційовано створення «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Родина», який навіть в умовах постійної нестачі коштів, фінансової кризи, завдяки підтримці благодійних організацій, знайшов можливість впровадження в своєму Центрі прогресивних методів реабілітації, що відповідають сучасним вимогам.

 

Контакти

  • Самсонова Лариса Станіславівна
  • громадська організація “Товариство сімей, які виховують дітей з функціональними обмеженнями “Родина” м. Київ
  • [email protected]
  • 044 457-17-05
  • http://www.rodyna.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.