bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

АПУ запрошує юристів до складу експертної групи зі стратегічних проваджень в ЄСПЛ
21.06.2022

Асоціація правників України (АПУ) запрошує юристів, які спеціалізуються на захисті прав та свобод людини і мають досвід звернення до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ), до участі в експертній групі зі стратегічних проваджень в ЄСПЛ.

Європейська конвенція з прав людини (Конвенція) передбачає інструменти притягнення Російської Федерації (РФ) до відповідальності за злочини, вчинені на території України. Не зважаючи на виключення РФ зі складу Ради Європи, РФ є відповідальною за Конвенцією за всі порушення прав людини, вчинені до 16 вересня 2022 року.

З огляду на вищезазначене, метою експертної групи буде представництво інтересів заявників у ЄСПЛ, подання заяв про порушення прав людини та ведення проваджень з метою сприяння розвитку практики ЄСПЛ стосовно війни в Україні.

До участі в роботі експертної групи запрошуються правники, які мають знання та досвід роботи з Європейською конвенцією з прав людини та практикою ЄСПЛ.

Для реєстрації необхідно до 26 червня заповнити електронну форму за лінком.

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтесь за тел.: +38 (096) 742-71-07 (WhatsApp, Telegram) або пишіть на адресу: [email protected].

 

 

 

Контакти

  • За додатковою інформацією щодо заходу звертайтесь за тел.: +38 (096) 742-71-07 (WhatsApp
  • Telegram) або пишіть на адресу: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.