bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жіночий Форум Полтави «Жінки у владі – шлях до змін»
30.09.2010

Жінки відіграють важливу роль як носії позитивних соціальних змін та прогресу. Недостатня об’єднаність жінок надає можливість чоловікам посилювати свої позиції і нав’язувати пріоритети.

Саме тому ми розвиваємо потенціал та компетенції жінок-депутаток, лідерок, підприємців, та закликаємо полтавок брати активну участь у політичному житті та вирішенні нагальних проблем громади міста.

Ініціативу проведення жіночого Форуму підтримали понад 30 жіночих та громадських організацій міста, жінки-бізнесмени, представниці політичних партій, відомі громадські діячки. На Форумі буде визначена загальна стратегія та пріоритетні напрямки діяльності жіночої громади міста та консолідовані зусилля жінок на підтримку кандидаток в депутати на виборах у місцеві ради 31 жовтня.

На Форум також запрошені і чоловіки які мають вагомий вплив на життя міста, лідери політичних партій та громадських організацій, зокрема – губернатор Полтавської області,Голова обласної Ради, міський голова Полтави, лідери політичних партій та громадських організацій.

Запрошуємо бажаючих взяти участь у Форумі, який розпочне свою роботу о 17-00 за адресою: м. Полтава м-н Незалежності, 16. приміщенні Міського будинку культури.

Дивіться нас також 5 жовтня в Internet

Контакти

  • Ольга Латиш
  • Голова президії
  • «Об’єднання жінок -депутатів м. Полтави»
  • [email protected]
  • 095 4085186

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.