bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Табір для дітей «Ми з України» - унікальне місце, що об’єднає діток
06.06.2022

У програмі, організатори з більш як 8-річним досвідом у творенні таборів, обіцяють різноманітні активності — від творчих майстер-класів, гуцульського весілля, подорожі на Чудо-поїзді та плаванні на байдарках, так і до спортивних ігор з професійними тренерами. Впродовж незабутніх 7 днів табору “Ми з України” діти глибше пізнають етнорегіони України, активно і цікаво проведуть час та навчаться творити добро разом. Також команда табору планує залучити відомих людей Львова, як опікунів кожної зміни і тим самим подарувати діткам натхненне спілкування, тепло, радість та прийняття.

Організатори подбали про додаткові активності для усієї родини, як от: екскурсія для мам про непересічних жінок Львова та зустріч з психологинею “СвітЛички”.

Ще одною особливістю етнотабору «Ми з України» є безкоштовна участь для дітей-переселенців та діток, чиї батьки у ЗСУ. Але для цього заохочують доброчинців та людей з відкритим серцями допомогти — оплатити вартість участі однієї чи кількох діток, придбати канцтовари або ж подарунки, або ж допомогти з транспортом чи харчуванням. Станом на зараз вже вдалось зібрати 50% вартості першого табору.
СвітЛичковий етнотабір “Ми з України” триватиме 7 днів і таких змін упродовж літа заплановано ще шість. Таким чином, буде нагода об’єднати не лише більшу кількість діток та їх родини, а й разом навчитись творити добро та допомагати усім, хто поруч.


Детальніше про табір — сайт та Facebook
Контактний телефон
+38096 970 38 76 Марта

Контакти

  • +38096 970 38 76 Марта

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.