bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

V Національний діалог: «Молодіжні ради під час війни»
07.04.2022

24 лютого 2022 нас спіткала найстрашніша подія - напад жорстокого агресора - Росії. Війна, яка не просто руйнує фізичний світ, а й знищує ментальний, включно з нашими мріями, планами. Проте незламність українського народу, особливо на прикладі нашої молоді демонструє, яким чином ми готові протистояти ворогу та об’єднуватися задля перемоги і майбутнього. Навіть, в ці часи молодіжні ради залишаються одним із важливих інструментів моніторингу суспільної доброчесності, взаємодії з молоддю та допомоги одне одному.

Саме тому час продовжити розвиток молодіжних рад в Україні. Особливо зараз, коли ми з вами йдемо до спільної перемоги, важливо мати розуміння як діяти і до чого йти. Саме тому ми пропонуємо стати учасником V Національного діалогу: “Молодіжні ради під час війни”.

Під час зустрічі ми з вами дізнаємося про ті зміни, що відбулися у спільноті молодіжної політики, поділимося власними історіями трансформацій, актуалізуємо питання доброчесності та боротьби з корупцією.

Чекаємо вас цієї неділі, 10 квітня о 12:00 онлайн (тривалість 3 години)

Реєстрація триває до суботи, 9 квітня 15:00 за цим лінком: https://bit.ly/3LNa5f6 . Підтвердження щодо участі та деталі усі зареєстровані учасники отримають протягом суботи.

Організатори: Українська Асоціація Молодіжних Рад, Центр розвитку соціального капіталу

Запрошено гостей з Міністерства молоді та спорту України, Офісу доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.