bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Миколай про тебе не забуде!
11.11.2008

Громадські організації, благочинні фундації, центри соціальних служб, центри волонтаріату, ініціативні групи молоді запрошуються до участі у благочинній акції „Миколай про тебе не забуде!”.

Акція покликана вшанувати пам’ять великого благодійника святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити) для тих, які могли би залишитися без уваги в день Св. Миколая 19 грудня.

Можливі форми участі в акції:

  • організація святкової акції у своєму місті;
  • організація роботи Фабрики Святого Миколая у своєму місті (впродовж тижня у визначеному місці відбувається збір та пакування подарунків відповідно до адрес потребуючих, 17-18 грудня волонтери – помічники Миколая розносять подарунки безпосередньо по адресах дітей з малозабезпечених родин, дітей-сиріт, дітей з особливими потребами);
  • реалізація вашої власної ініціативи допомоги тим, хто цього потребує (наприклад, відвідування лікарні, будинку престарілих, акція для дітей-вулиці, або ж допомога для колонії у справах неповнолітніх).

Особливістю акції „Миколай про тебе не забуде” є те, що вона залучає велику кількість волонтерів, які присвячують свій час для того, аби стати ангелами Добра та дарувати іншим радість, щастя та усмішки. Завдяки цьому творяться справжні чудеса, і відбувається те, що здавалося неможливим. Особливо запрошуються до співпраці ті організації, які мають досвід у проведенні благочинних акцій та праці з волонтерами.
 

Пропозиції щодо проведення акції необхідно надсилати до 20 листопада 2008 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.