bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Марафон #ВсеБудеУкраїна відповість на актуальні питання молоді
18.03.2022

Марафон #ВсеБудеУкраїна— наша відповідь на сучасні виклики та актуальні потреби молоді. Щодня ми будемо пропонувати короткі інфографіки з порадами, підбірки можливостей для працевлаштування та корисних ресурсів, а також щосереди о 17:00 будуть проходити групи психологічної підтримки. 

 

Марафон охопить питання фізичної та інформаційної безпеки, ментального здоров’я, зайнятості та матеріального забезпечення, еміграції та волонтерства. 

 

Всі додаткові питання ви зможете поставити у чаті каналу Career Hub у Телеграм, а ми залучатимемо експертів та професійних психологів-консультантів, що нададуть відповіді. Тут вам обов’язково допоможуть. 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу https://t.me/careerhub. Будемо раді стати “другом і порадником”, який підтримає та зігріє оптимізмом у будь-якій ситуації.

 

Назва марафону з точністю відображає найближче майбутнє українців, адже 100% #ВсеБудеУкраїна! Ми переможемо! 

Марафон організовують Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України.

____

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Платформа Career Hub допомагає визначитись із вибором професії і планувати майбутню кар’єру, отримати якісну освіту для професійної самореалізації, розвивати професійні та м’які навички, а також підготуватись до роботи майбутнього.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.