bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО ВУВТ «WaterNet» продовжує прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022»
16.02.2022

Конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз» є національним етапом міжнародного змагання молоді «Стокгольмський юнацький водний приз», яке з 1997 року проводить Стокгольмський Міжнародний Водний Інститут під час щорічного міжнародного водного конгресу «Світовий водний тиждень» (World Water Week).

Національні етапи конкурсу проходять у понад 40-ка країнах світу. В Україні конкурс проходить з 2004 року. За ці роки у конкурсі прийняло участь близько двох тисяч юних науковців з усіх областей України, вісімнадцять переможців національного етапу мали честь представляти Україну на міжнародному фіналі конкурсу Стокгольмський Юнацький водний приз (SJWP) в Стокгольмі.
 
Головна мета конкурсу – залучити якнайбільше дітей до вирішення проблем забруднення водних ресурсів, нестачі питної води, раціонального її використання, об’єднання інтелектуальних та творчих здібностей молоді для розробки інноваційних рішень теперішніх і майбутніх проблем з водою.
 
Для участі у конкурсі апліканту необхідно надіслати документи та проект в електронному вигляді, заповнивши онлайн формудо 25 лютого.
 
Пакет документів та порядок оформлення конкурсних проектів можна знайти в Положенні про Конкурс.
 
ВЮВП відкритий для всіх проектів, які торкаються водної тематики та покликаний об’єднати інтелектуальні та творчі здібності молоді задля вирішення проблем раціонального використання водних ресурсів, забезпечення суспільства якісною питною водою, мінімізацією водоспоживання у всіх галузях народного господарства.
 
У конкурсі можуть брати участь учні середніх шкіл, ліцеїв, коледжів (окрім вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації) — молодь віком від 15 до 20 років. Основні критерії визначення переможця – глибина досліджень, новизна прийнятого інноваційно-технічного рішення та самостійність виконання.
 
 
Звертаємо вашу увагу на дати та формат проведення національного етапу (за умови сприятливої епідеміологічної ситуації):
  • Національний фінал - 19 квітня 2022 року в онлайн форматі
  • Суперфінал - 27-28 квітня 2022 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського  
 
Просимо Вас сприяти поширенню інформації про конкурс серед навчальних закладів та залучити якомога більше молоді!
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.