bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадськість проводить опитування серед редакторів місцевих ЗМІ Львівщини
07.02.2022

Громадська організація «Центр соціальних ініціатив «Атом» та Львівська обласна організація НСЖУ запрошують головних редакторів місцевих ЗМІ Львівської області взяти участь в опитуванні «Незалежні місцеві медіа: проблеми та перспективи у 2022 році».

Мета опитування - дослідити, що означає незалежне місцеве медіа станом на 2021-22 роки, які проблеми довелося вирішувати редакціям у зв’язку з пандемією COVID-19, де шукали редакції кошти на свою діяльність і яку роль може відіграти влада (державна і місцева), бізнес, ВНЗ і громадські організації для підтримки діяльності та розвитку незалежних місцевих медіа.

Опитування триватиме з 7 лютого по 7 березня 2022 року.

Результати опитування будуть опрацьовані і використані для ефективного представлення проблем незалежних місцевих ЗМІ перед владою та донорськими організаціями.

Пройти опитування «Незалежні місцеві медіа: проблеми та перспективи у 2022 році» можна за посиланням  - https://forms.gle/uVA55PJr9bC7JxQa6 

Опитування проводиться в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який виконує громадська організація «Центр соціальних ініціатив «Атом». Грант на проєкт наданий Чорноморським фондом регіонального співробітництва (BST) за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Незалежні місцеві медіа – важливі!

#supportlocalmedia #BST #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.