bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кейс: Інженерний проєкт використання альтернативних джерел енергії для водопостачання у смт Гусятин
10.01.2022

Розроби інженерний проєкт, який допоможе з водопостачанням цілій громаді!

У селищі Гусятин одна з найдорожчих вартостей води для населення. З бюджету селищної ради витрачаються значні кошти на дотування, щоб зменшити вартість води для населення. Але водопровідні мережі вже зношені, а також збільшується вартість електроенергії (яка також враховується у тарифі на воду).

Щоб зменшити витрати, громада шукає рішення, яке допоможе перейти на альтернативні джерела енергії. Кошти, які спрямовуються на дотування, можна спрямувати на заміну зношених мереж, а використання енергоощадних технологій дозволить зменшити вартість води.

Насосна станція знаходиться на вершині і є можливість організувати систему резервуарів та самотоку водопостачання у смт Гусятин. Ми шукаємо інженерне рішення, як це краще зробити. Тоді зможемо почати розрахунки та залучення коштів для цього проєкту модернізації системи.

Реєструйся та допоможи зменшити вартість води для населення: https://bit.ly/3GcYtQf

Кейс-чемпіонат проходить в межах проєкту “Школа відкритих інновацій для Громад” що реалізується ГО «КЕЙСЕРС» в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.