bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кейс: Проєкт благоустрою центрального скверу у місті Гуляйполе
10.01.2022

Кейс у портфоліо для молодих архітекторів. Пропонуй проєкт благоустрою скверу і, можливо, саме його реалізують вже наступного року!

Ми не обмежуємо учасників у креативному польоті, маємо значні грошові ресурси та лояльні часові рамки. Кейс для креативних, творчих та спортивно орієнтованих????.

Отож, є сквер в центральній частині міста поруч зі стадіоном, він частково наповнений локаціями та озелененням. Завданням: наповнити його таким чином, щоб в ньому одночасно було комфортно спортсменам, туристам, малечі на велосипедах чи самокатах, а також молодим мамам з дитячими візочками.

Усі учасники отримають сертифікат за вирішення кейсу, а проєкт переможців може бути впроваджений вже наступного року! Крім того, авторів чекає екскурсія до музею, мінізвіринцю та подарунки!

Реєструйся та допоможи молоді нашої громади отримати спортивний простір:  https://bit.ly/33intqG

Кейс-чемпіонат проходить в межах проєкту “Школа відкритих інновацій для Громад” що реалізується ГО «КЕЙСЕРС» в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.