bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Різдвяне хюгге від Українсько-данського молодіжного дому (Київ)
13.12.2021

Хо-хо-хо! Наближаються свята і ми вже в святковому настрої!

Цього року ми наполегливо попрацювали, щоб Українсько-данський молодіжний дім запрацював – і ми впевнені, що рік у вас був так само насичений.

Оскільки цього року ми всі вели себе добре, ми заслуговуємо на те, щоб якісно провести час без поспіху та стресу – тому ми запрошуємо вас провести з нами приємний вечір, відзначаючи данські різдвяні традиції.

Наша програма:

19:00 – 20:00 – Виступ Сігне Ніґаард Педерсен + запитання й відповіді

 29-річна Сігне, яка живе в Копенгагені, вивчає історію данського Різдва від язичницьких часів до наших днів. Вона поділиться своїми висновками, які лягли в основу її дипломної роботи про дитячі телевізійні різдвяні календарі на данському телебаченні. Вона буде говорити англійською без перекладу.

 20:00 – 22:00 – Показ фільму «That time of year»

 Цей фільм 2018 року розповідає історію різдвяної вечері в данській родині, де всі глибинні проблеми посилюються необхідністю зібратись разом за святковим столом. Фільм буде йти данською з англійськими субтитрами.

Захід відбудеться у Peremoga space (Ярославів вал, 15, Київ)

Захід безкоштовний і відкритий для молоді, учасники мають мати на вибір: сертифікат про вакцинацію, свіжий негативний ПЛР-тест або документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Оскільки кількість місць обмежена, просимо зареєструватися за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.