bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Старій Вижві обговорять дослідження участі громадян в процесах прийняття владних рішень
13.12.2021

Як на практиці взаємодіють влада та мешканці Старовижівської громади? Що так  і не так з місцевими документами, які регламентують участь громадян в процесах прийняття владних рішень? Чи використовувалися інструменти локальної демократії у Старовижівській громаді протягом 2020 – 2021 років?

Відповіді на ці та суміжні питання можна знайти в аналітичному звіті, що був підготовлений громадською організацією «Волинський Інститут Права». Презентація цього документу відбудеться у п’ятницю, 10 грудня, о 10.00 в Старовижівській селищній раді під час круглого столу.

До участь в заході запрошуються посадовці місцевого самоврядування, депутати та громадські активісти.

Чому важливо відвідати цей захід? Конструктивні думки та пропозиції тих, хто відвідає круглий стіл, будуть внесені до вже згаданого документу. Але є інше логічне запитання – і що? Відповідаємо – цей аналітичний звіт стане основою для подальшого вдосконалення місцевих нормативних документів, що регламентують участь мешканців Старовижівської громади в процесах прийняття владних рішень.

Довідково:

Захід відбудеться в рамках проєкту Волинського Інституту Права «Дії творять зміни» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту «EU4USociety».

Матеріали заходу відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Контакти

  • Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.