bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дизайн сесія для майбутнього порталу «Як створити молодіжну раду?»
13.12.2021

264870928_5035871753113473_5078241619952882442_nСтворити молодіжну раду у громаді сьогодні є сучасним та перспектив рішенням, тому що цей консультативно-дорадчий орган допомагає сформувати локальну платформу розвитку молодих людей та започаткувати формування компонентів молодіжної політики.

За час розвитку молодіжних рад можна віднайти хороші та не зовсім практики створення чи роботи, але все це пов‘язано з невеликою кількістю інформації про процедуру створення молодіжного консультативно-дорадчого органу або його роботи.

Допомагаючи молоді ставати сильнішими, команда ГО «Молодіжна платформа» стикнулася з тим, що важливо підсилити й знання представників органів місцевого самоврядування у сфері створення та розвитку молодіжних рад.

«За часту представники органів місцевого самоврядування не до кінця розуміють завдань та функції молодіжних рад, думаючи, що це така собі молодіжна громадська організація, яка буде допомагати місцевій раді проводити заходи. Тому важливо донести та допомогти представникам громад правильно запустити процес створення цього консультативно органу, щоб молодіжна рада здійснювала свою роботу на умовах повноцінного партнера місцевої ради» – розповідає Дем’ян Петрик – проєктний менеджер ГО «Молодіжна платформа» та голова молодіжної ради при Волинській ОДА.

Саме для цього, організація нині почала працювати над створенням вебпорталу «Як створити молодіжну раду?», який стане в пригоді представникам органів місцевого, обласного самоврядування, молодіжним працівникам та працівницям, представникам молодіжних рад України.

Одним з компонентів впровадження порталу є дизайн сесія «Як пояснити простими словами?», до сесії можуть долучитися усі охочі, які можуть поділитися креативними ідеями, досвідом роботи з молоддю, для того, щоб ресурс був справді потрібним та якісним.

Подія відбудеться 21-22 грудня (13:00 – 16:00), на платформі ZOOM.

Реєстрація за посиланням:  https://forms.gle/HCgqDJ2F4RxrMPor6

Думаємо, що зовсім скоро ми зможемо побачити новий онлайн продукт для розвитку молодіжних рад в Україні.

Проєкт реалізовується ГО «Молодіжна платформа» за підтримки фонду Ганнса Зайделя та Міністерства молоді та спорту України за підтримки конкурсу Молодіжна столиця України

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.