bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий мікрофон DSS380: консультації з цифрової безпеки для медійників
13.12.2021

ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує видання, вебплатформи чи окремих журналістів звернутися до команди Школи цифрової безпеки DSS380 за консультацією, аудитом із цифрової безпеки чи допомогою у розв’язанні конкретного питання.

Заявки надсилайте до 16:00 22 грудня 2021 р.

ЗА ЯКОЮ ДОПОМОГОЮ МОЖНА ЗВЕРНУТИСЯ
  • виявлення основних цифрових загроз у роботі медіа (фаховий аудит) і надання рекомендацій з їх усунення;
  • консультування з приводу захисту облікових записів (пошта, соціальні медіа тощо);
  • консультування щодо захисту даних у разі конфіскації чи втрати доступу до пристроїв, втрати інформації, захисту листування та розмов, від шпигунських програм і вірусів;
  • консультування щодо інтеграції нових цифрових протоколів безпеки у щоденні робочі процеси;
  • рекомендації щодо найбільш захищених і безпечних способів комунікації (обрання месенджерів, поштових сервісів, програмного забезпечення тощо).

«Проблеми з безпекою, з якими ми стикалися в попередніх хвилях проєкту типові: невпорядковане зберігання та використання особистих і редакційних паролів, ігнорування двофакторної автентифікації, вразливість до DDos-атак, неправильна робота з резервуванням копій і шифруванням даних. Увага до цих деталей допоможе захистити чутливу інформацію, яку має журналіст і редакція. А цьогоріч нам важливо, щоби медійники самі звернулися з конкретним запитом», — діляться організатори конкурсу.

Фахівці відразу опрацюють запити та, якщо вони відповідатимуть компетенціям і цілям конкурсу, проведуть індивідуальні консультації чи надішлють письмові рекомендації.

За додатковою інформацією звертайтеся до координаторки конкурсу Юлії Бабко: 063 710 13 96, [email protected]

Конкурс реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.