bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Півтора роки з COVID-19 у місцях позбавлення волі. Протидіяли чи зволікали?»
10.12.2021

Як протидіють COVID-19 у місцях позбавлення волі? Чи вакцинуються засуджені? Чи ізолюються хворі? Чи достатньо медичних препаратів?

Для українських місць позбавлення волі характерна надмірна скупченість ув’язнених, неналежні матеріально-побутові та санітарно-гігієнічні умови, відсутність адекватного, а іноді зовсім будь-якого медичного забезпечення, високий рівень інфекційних та хронічних захворювань серед засуджених. Таке становище призводить до того, що в умовах пандемії COVID-19 українські місця позбавлення волі становлять загрозу як для ув’язнених/засуджених, так і для персоналу установ.

Команда ГО “Україна без тортур” підготували аналітичний матеріал щодо результатів моніторингу додержання прав і свобод людини в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах у період COVID-19.

Запрошуємо взяти участь у прес-конференції «Півтора роки з COVID-19 у місцях позбавлення волі. Протидіяли чи зволікали?» на якій буде презентовано аналітичний матеріал та запропоновано шляхи розвитку наявної ситуації.

Дата та час: 15 грудня о 14:30.

Захід відбудеться онлайн за допомогою ZOOM.

Для участі у конференції необхідно зареєструватись: https://forms.gle/Ap4hFWv2Ru161bVZ6 

Або ж слідкувати на Facebook сторінці нашої Організації: https://www.facebook.com/UkrainenoTorture 

Захід відбуватиметься у рамках проєкту від Netherlands Helsinki Committee, який спрямований на збір та аналіз інформації про проблеми та успіхи в протистоянні COVID-19 в СІЗО та виправних колоніях. 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.