bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шкільні вибори у Данії: навіщо, як і чи потрібні вони в Україні?
24.11.2021

Хочеш дізнатись про те, як у Данії підвищують громадянську участь молоді? Тобі цікаво почути про закордонний досвід залучення школярів до виборчого процесу?
 
Долучайся до онлайн-трансляції дискусії «Шкільні вибори у Данії: навіщо, як і чи потрібні вони в Україні?» та дізнайся про те, як у данських школах проводять свої «парламентські вибори» і чим цей досвід може бути цікавий українцям.
 
На цьому заході ми розкажемо про концепцію данських шкільних виборів (не плутати з виборами до шкільного самоврядування!), поговоримо про можливості і виклики впровадження такої системи в Україні та поділимося різними поглядами на неї.
 
До дискусії долучаться члени і членкині Українсько-данської міжполітичної мережі (створеної за ініціативи Данської молодіжної ради), представники і представниці МОН та інших установ і організацій, що працюють у сфері освіти.
 
Юлі Арнфред Боєсен, директорка Українсько-данського молодіжного дому, також розкаже про можливості від Молодіжного дому та про наші плани щодо співпраці з Міжполітичною мережею.
 
Якщо маєш питання, на які тобі б хотілося почути відповіді — пиши нам на сторінку.
Коли: 25 листопада, 12:00 – 13:00
Де: онлайн-трансляція
Мова заходу: українська
 
Ця дискусія організовується Українсько-данським молодіжним домом та Українсько-данською міжполітичною мережею.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.