bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Правозахисна НеКонференція: головна правозахисна подія на якій зберуться усі
22.11.2021

Приєднуйтесь до правозахисної НеКонференції! Буде цікаво та корисно. 

Коли?

9-10 грудня 2021 року проходитиме головна правозахисна подія року: “Правозахисна НеКонференція” - платформа, на якій збирається велика кількість найвідоміших правозахисників та правозахисниць.

Саме тому команда Центру громадянських свобод запрошує вас провести ці дні з нами, аби дізнатися багато цікавих інсайдів про роль українського правозахисту від наших неймовірно крутих спікерів та спікерок.

Де?
 
Захід буде проходити в онлайн-форматі. Якісний звук та картинку вам забезпечить Громадське ЮА, а сам ефір буде доступний на платформах Facebook та YouTube. Будь ласка, пройдіть реєстрацію: https://forms.gle/rVhVvtYZ3bQYQHXV8
 
Про що?

Разом ми будемо обговорювати найбільш актуальні та резонансні теми для нашого часу, а саме: протидія насиллю, реформа поліції, тактика солідаризації, напади на активістів/ок, захист персональних даних, зміцнення державних інституцій, перехідне правосуддя та багато інших тем.
 
Хто організовує?

Співорганізаторами НеКонференції стали: Управління дотримання прав людини НПУ, Інсайт, Право на захист, Феміністична майстерня, Крим СОС, JustGroup, Ukrainian Legal Advisory Group, Українська Гельсінська спілка з прав людини, Восток СОС, ZMINA та інші правозахисні організації.
 
НеКонференція проводиться в рамках проєкту «Пункт 7» / Point 7 (офіційна назва «Сприяння соціальній згуртованості в Україні»), що реалізується Центром громадських свобод у партнерстві з Восток СОС за підтримки ABA ROLI в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.