bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

UIJC21: Тринадцята конференція журналістів-розслідувачів
20.11.2021

Конференцію проведемо у змішаному форматі: лекції та дискусії можна буде переглянути онлайн , а обмежена кількість учасників зможе наживо приєднатися до практичних сесій 
 
Зверніть увагу: захід офлайн зможуть відвідати лише власники зеленого COVID-сертифікату. 
 
Коли? 2–4 грудня
 
Цьогорічну програму розбили на п’ять головних кластерів, тож вас чекають дискусії про таке:
 
Колаборації
Поговоримо про те, як проводять транскордонні розслідування, як поглибити міжнародну співпрацю журналістів-розслідувачів, де шукати фінансування для таких матеріалів та які резонансні публікації підірвали медіапростір цьогоріч. 
 
Сталий розвиток
Дізнаємось, як розслідувальним центрам розвиватися та які перешкоди доводиться долати, а також чому важливо не забувати про етику та стандарти і як це позначається на цілях для сталого розвитку.
 
Навчання
З’ясуємо, як викладати розслідувальну журналістику не лише в університетах, а й неформально. Наприклад, із чого починати, якщо хочеш запустити онлайн-курс.
 
Новації
Ознайомимося з новими інструментами – від реєстрів до криптовалюти й Python, а також одразу спробуємо втілити отримані знання під час майстерень – практичних сесій конференції. 
 
Практики
Які прецеденти цього року змінили медіасередовище? Якими новими практиками користуються журналісти-розслідувачі? Відповіді на ці запитання отримаємо на панелях кластеру “Практики”.
 
Реєструватися тут: https://bit.ly/3pn0aVv
Дедлайн для заявок офлайн – 21 листопада, 23:59.
Дедлайн для заявок онлайн – 28 листопада 2021, 23:59. Форма та ж, просто поставте галочку навпроти “Не планую приєднуватися до практичних сесій наживо”.
 
Українська конференція журналістів-розслідувачів є програмним заходом Інституту розвитку регіональної преси.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.