bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

17 листопада управлінцям розкажуть про паспорти бюджетних програм за 2021 рік
16.11.2021

17 листопада 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе вебінар на тему “Як здійснювати підготовку та аналіз виконання паспортів бюджетних програм за 2021 рік”.

Бюджетна програма є одним з елементів оцінки ефективності використання бюджетних коштів, який передбачає  програмно-цільовий метод складання місцевих бюджетів.

Важливо, що саме у паспорті бюджетної програми будуть закладені критерії оцінки ефективності її виконання. Більше про це все розповість під час вебінару 17 листопада Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування проєкту DECIDE.

Окрім того, для управлінців корисним буде порадник «Формуємо паспорти бюджетних програм органу управління освітою», який підготували експерти проєкту DECIDE. Завантажити його можна  за посиланням.

Дата і час: 17 листопада 2021 року, 14:00.

Спікер: Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування проєкту DECIDE.

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням.

Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді посилання потрапляють саме туди. Їх зазвичай надсилаємо за годину до проведення.

Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua. 

Контакти

  • https://decide.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.