bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Політичний Ярмарок «ДНК сучасного політика»
16.11.2021

Політичний ярмарок - один із компонентів проєкту  “Youth Politiville: підсилення участі молоді в політичному житті Запорізької області”, що реалізується ГО «Запоріжжя - місто можливостей» за підтримки Національного демократичного інституту з міжнародних відносин та Національного фонду на підтримку демократії.

  • Захід відбудеться 20 листопада 2021, онлайн на платформі ZOOM з 11.00 до 15.00.

    Детальна програма: https://cutt.ly/hTvx98B

В першому блоці обговоримо, що таке молодіжна участь, її форми та напрямки; можливості для молоді сьогодні долучатися до суспільно-політичних процесів та творити зміни.

В другому блоці на вас чекають  виступи спікерів - відомих політичних діячів, які поділяться власною історією успіху та політичного становлення, а також дадуть відповіді на ваші питання. Спікери будуть анонсовані на сторінці заходу в Facebook.

Після виступів - дискусія на тему “ДНК сучасного політика”, де будуть обговорюватися навички та досвід необхідні для того, щоб молода людина могла побудувати політичну кар’єру.

  • Програма заходу “ДНК сучасного політика” націлена на неформальне спілкування між молоддю та політичними діячами, олюднення політики та визначення шляхів молодіжної партисипації в політичному житті. Історії успіху та становлення відомих політичних діячів є потужним мотиватором для молоді. Обговорення компетенцій, навичок та знань, які необхідні для діяльності в політичній сфері дозволять молодим людям скласти орієнтовний план стосовно того, як побудувати свій особистий шлях в політиці і як вибудовувати комунікацію з представниками політичних сил для вирішення проблем молоді.

Для участі в заході необхідно зареєструватися в цій формі: https://cutt.ly/5RvwxLj

За день до заходу на ваш e-mail надійде нагадування з посиланням на ZOOM.

Також запланована пряма трансляція в Facebook на сторінці ГО “Запоріжжя - місто можливостей” : https://www.facebook.com/zpcityopp

Більше про захід: https://www.facebook.com/events/1732079526991662

Дякуємо за Вашу участь та приділений час!

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь : [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.