bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

22 листопада Онлайн-презентація нової фандрейзингової платформи «Meeting.Me»
12.11.2021

Організувати аукціон зустрічей на «Meeting.Me» зможе будь-хто – благодійний фонд та громадська організація, керівник великої компанії та популярний блогер, держслужбовець та відомий телеведучий.

Для БФ та ГО «Meeting.Me» – це альтернативний та цікавий спосіб розширити фандрейзингові інструменти, залучити більше коштів до своїх нових проектів і запартнеритися з відомими людьми, експертами і представниками бізнесу; для бізнесу – легкий інструмент у реалізації цілей КСО; для інфлюенсерів – можливість стати справжніми лідерами думок і демонструвати своїй аудиторії правильні цінності.

Не обмежує «Meeting.Me» і в спрямуванні виручених коштів – організатори аукціону самостійно вирішуватимуть, кому допомогти – дітям, стареньким, безпритульним, або ж пожертвувати на реставрацію історичних пам’яток.

Ініціаторкою створення нової інноваційної плаформи стала засновниця благодійного фонду «Твоя опора» Валерія Татарчук. Вона і познайомить на презентації з перевагами нової платформи.

Коли відбудеться?

22 листопада

Де відбудеться?

Посилання на онлайн-презентацію надішлють на електронну адресу після реєстрації.

Зареєструватися на онлайн презентацію «Meeting.Me» можна за посиланням.

Кому буде цікава подія?

Представникам благодійних і громадських організацій, соціально-відповідьному бізнесу, всім охочим допомогти.

Що дізнаються на презентації?

Детальніше механіку роботи «Meeting.Me» – хто може організувати аукціон, що буде представлено у якості лотів, куди будуть спрямовані виручені кошти; як можна стати оператором платформи і збирати більше коштів на свої проекти; цінність нової платформи у благодійному та громадському секторі.

КОНТАКТИ: (067) 335-58-99

«Онлайн платформа «Meeting.МЕ» створена БФ «Твоя опора» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст платформи не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США».

Контакти

  • (067) 335-58-99

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.