bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація дослідження «Спрощення процедур торгівлі в Україні 2021: Митні процедури, оскарження, ци
11.11.2021

18 листопада 2021 року Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) презентує другий епізод VI хвилі опитування експортерів та імпортерів «Спрощення процедур торгівлі в Україні 2021: Митні процедури, оскарження, цифрові продукти». 

Дослідження проведено в 2021 році в межах проєкту «Підтримка Громадської Ініціативи «За чесну та прозору митницю» за підтримки Європейського Союзу, Міжнародного Фонду «Відродження» та Atlas Network. 

У другому епізоді опитування висвітлено такі теми:

  • труднощі під час митного оформлення;

  • затримки вантажів під час митного контролю;

  • оскарження дій митних органів;

  • нововведення на митниці: єдине вікно, NCTS (Нова система спільного транзиту), АЕО (Авторизований економічний оператор), цифрові продукти.

Дата: 18 листопада 2021 року.

Час: 11:00 — 13:00.

Де: онлайн, Zoom

Реєстрація: https://forms.gle/DEntXMRLVCpPvcFJ7 

Посилання на ZOOM буде надіслано з 15 по 17 листопада 2021 року.

Трансляція заходу: https://www.youtube.com/user/IERkyiv  

Про опитування:

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій регулярно проводить національний моніторинг думки бізнесу за допомогою щорічного опитування більш ніж 1000 експортерів та імпортерів. Таке опитування дозволяє отримати «зворотній зв’язок» безпосередньо від представників бізнесу та дізнатися, з якими перешкодами вони стикаються у своїй діяльності, яких змін потребують та як реагують на різноманітні нововведення.

Шоста хвиля цього опитування відбулася у 2021 році. Польовий етап опитування проходив з 26 травня до 8 вересня. Було опитано 1006 підприємств-учасників ЗЕД.

Ознайомитися з першим епізодом VI хвилі опитування, презентованого 28 жовтня 2021 року, можна тут:  https://bit.ly/3Gx1paY

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.