bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

16 листопада відбудеться IV діалог «Освітня реформа» із серії подій «Є ідея!»
10.11.2021

Асоціація “Професійний уряд” запрошує взяти участь у четвертому діалозі із серії заходів про інновації в реформах “Є ідея!”. 

На цих подіях ми говоримо про креативні рішення у ключових сферах життя країни з представниками уряду, депутатами та експертами. Результатом дискусій стане напрацювання дієвих рішень, а також перша серія небанальних подкастів про реформи. Наші діалоги є платформою для вироблення та обговорення нових сенсів для свіжого погляду на давно відомі виклики.

Четверта подія відбудеться вже 16 листопада о 19:00 та буде присвячена освітній реформі в контексті впровадження нових сенсів та ідей для розвитку освітньої галузі. Подія об’єднає представників різних секторів для того, щоб запропонувати нові підходи для розвитку освіти в Україні.

Спікери:

  • Іван Приймаченко - співзасновник Prometheus
  • Ольга Будник - радник-уповноважений Президента України з питань Фонду Президента України
  • Єгор Стадний - віце-президент з бакалаврських програм Київської школи економіки

Модераторка: 

Оксана Матіяш - членкиня правління PGA, CEO Teach for Ukraine

Зверніть увагу! Відбудеться захід одразу у двох форматах - онлайн і офлайн. Враховуючи карантинні обмеження, участь в обговоренні офлайн зможуть узяти лише вакциновані особи, які заповнять реєстраційну форму за посиланням до 14 листопада (включно) та отримають напередодні листи із запрошенням від організаторів події. 

Долучитися до перегляду дискусії онлайн можна буде на Facebook-сторінці Асоціації “Професійний уряд”. Триватиме захід орієнтовно 1,5 години.

______________________

Серія подій реалізується Асоціацією “Професійний уряд” за підтримки Представництва фонду Конрада Аденауера в Україні та у партнерстві з Інститутом Конструктивної журналістики та нових медіа.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.