bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведи День Незалежності з Молодим Народним Рухом
18.08.2010

Інформація щодо заходів з нагоди святкування Дня Прапора і Дня Незалежності України

Молодий Народний Рух почне свою активну діяльність уже із 22 серпня.

План дій:

23 серпня
По обіді, орієнтовно о 13:00 у центрі ми ставимо два намети і роздаємо матеріали, розповідаємо про свою організацію та її діяльність. Також розмальовування у стилі Body Art усіх охочих прапорами України - присвячено Дню Прапора.

О 16:30 ми збираємось біля ЦУМу і разом із іншими організаціями з Молодіжного Руху « СПРОТИВ» будемо розтягувати найбільший у світі прапор України. (кількість людей необмежена)

24 серпня
Планується виставити 3 намети з 09:00 до 13:00. Будемо роздавати матеріали та наносити на оголені частини тіла (так, хлопцям також буде на що подивитися) герби, прапори та іншу символіку України. (потрібно 12-16 чоловік)

Після заходів усі йдемо до офісу МНР на Гончара 33 і бажаючі вирушають до м. Фастова на шашлики для святкування Дня Незалежності. Передбачається дуже цікава і насичена програма. Хто хоче залишається із ночівлею, інші ж о 22:00 повертаються до Києва. Орієнтовно скидуємось по 70 грн (шашлик, напої, інше)

Усім охочим допомогти в організації цих заходів та прийняти активну участь прошу телефонувати або писати на номер 0669862719 (Сергій Митрофанський) або ж 0975102303 (Олексій Захарченко).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.