bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Концерт Global Village. Парад культур
18.08.2010

22 серпня о 15.00 простір поряд з фонтаном « Каскад» у парку ім. Т.Г. Шевченка перетвориться на невеличкий материк, пронизаний духом та атмосферою різних національностей.

Харків буде потопати в колориті, культурі і традиціях різних держав та національностей, як ніколи раніше. Саме в цей день, разом із святкуванням дня міста відбуватиметься феєрична подія ─ фестиваль культур «Global Village».

Свято організовує міжнародна організація AIESEC, яка вже більше ніж 60 років займається розвитком лідерських якостей серед молоді, проваджуючи соціальні та бізнес проекти основані на міжнародних обмінах. Організацію представлено у більш ніж 100 країнах світу та безпосередньо у 16 містах України. Подія відбудеться за підтримки Харківського міського центру дозвілля молоді при управлінні у справах сім`ї та молоді Харківської міської ради та молодіжного руху «Молодь за права людини».

Вже вдруге AIESEC організовує у Харкові подібне свято, даруючи можливість жителям та гостям міста познайомитися з представниками різних національностей, поспілкуватися з волонтерами з інших країн, та дізнатися більше про їх традиції та культуру. На цьогорічному фестивалі будуть присутні представники більш ніж 7 країн, а саме: Австрії, Індії, Чехії, Бангладеш, Кореї, Афганістану, Нігерії, Туреччини та Китаю і звісно України. На сцені фестивалю відбуватиметься масштабне концертне дійство за участі творчих колективів міста Харкова.

Лише на фестивалі культур «Global Village» за короткий період часу можна буде на власні очі побачити ірландські, індійські, латиноамериканські та східні танці, послухати пісні на самих різноманітних та екзотичних мовах, взяти участь у різних конкурсах та розважальних вікторинах з приємними подарунками від спонсорів свята.

У рамках свята буде проведено ряд майстер-класів та презентацій від представників різних країн. Відвідавши фестиваль культур «Global Village» гості свята зможуть узяти уроки китайської каліграфії, навчитись вимовляти польські скоромовки, дізнатись найцікавіші факти і подробиці про життя різних країн із уст їх безпосередніх мешканців. І це далеко не все!!!Фестиваль культур «Global Village» принесе спекотному місту чарівну атмосферу різних країн та звичаїв.

Унікальна подія у самому серці міста Харкова наблизить жителів до розуміння інших національностей, допоможе здолати безліч стереотипів щодо інших народів, надасть змогу просто гарно та незвично провести недільний день разом із друзями та близькими.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.