bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація пропозицій ОГС до Плану реалізації Національної стратегії громадянського суспільства
05.11.2021

До 5 листопада Секретаріат Кабінету Міністрів України на виконання Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки збирав від центральних органів виконавчої влади пропозиції, які вони отримали від організацій громадянського суспільства до першого трирічного плану заходів із реалізації стратегії.

Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України з залученням коаліції РПР, співавторів/співавторок Карти правових реформ для громадянського суспільства в Україні, учасників/учасниць Платформи за правові реформи для ОГС і інших експертів/експерток запропонувала до проєкту Плану заходів на 2022-2024 рр із реалізації стратегії ряд пропозицій, з якими ви можете ознайомитися за посиланням https://bit.ly/3joYB5G (оновлюються).

Публічна презентація цих пропозицій відбудеться 11 листопада 2021 року онлайн з прямою трансляцією, початок о 12:00, тривалість – до 2 годин. Програму події буде оприлюднено незабаром.

Для участі прохання завчасно зареєструватися за адресою https://bit.ly/plan22_ngo, аби отримати нагадування про подію й приєднання до прямої трансляції.

У разі виникнення питань, звертайтеся до Артема Коновалова у Facebook або на електронну пошту, [email protected].

Ця подія організована в межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.