bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візьми участь у Щедрому Забігу та підтримай Фонд «Повернись Живим»!
04.11.2021

Фонд «Повернись Живим» запрошує організації громадянського суспільства України та активістів підтримати «Повернись Живим» та взяти участь у Щедрому Забігу, приуроченому до всесвітнього руху Щедрий Вівторок, що відбудеться в форматі імерсивного театру 27-28 листопада 2021 року.

Імерсивний театр – вид вуличної вистави, коли учасники переживають певний інформаційний та естетичний досвід, окремий і особливий. Це абсолютно новий формат благодійних забігів, який в Україні ще ніхто не робив. На учасників чекатимуть різні маршрути містом, різні аудіогіди, які допоможуть зануритись у соціальну проблему та будуть пов’язані, як з обраним фондом, так і з самим маршрутом, а також особливі щедрі медалі – з хлібу (щоб можна було розділити свій забіг з близькою людиною).

Як це буде виглядати на практиці?

– 27-28 листопада команда забирає стартові пакети, та лише в той день дізнається свій маршрут і стартову точку

– разом або окремо всі йдуть/їдуть на стартову точку, запускають в навушниках аудіовиставу та починають свою бігову подорож

Вартість участі: від 1000 грн/учасник (є опція персоналізованого маршруту та аудіо-гіду під запит компанії за 5000 грн/учасник).

90% від суми підуть у обраний благодійний фонд. Обрати і підтримати саме Фонд «Повернись живим» можна за цим посиланням

Минулого року у Щедрому Забігу взяли участь 270 учасників, які зібрали понад 500 тисяч гривень для 22 українських фондів. Подивитися, як це було, можна тут. Цього року мета забігу – зібрати 2 млн грн та 2000 учасників з різних українських міст.

Більш детально про Щедрий Забіг та корпоративну участь у нашій презентації Посилання на сторінку реєстрації

Зі Способами оплати участі та Алгоритмом реєстрації корпоративних команд ви можете ознайомитися в Додатку

Щедрий Забіг організовує платформа ГО «Кайнд Челендж» разом з Фондом родини Загорій, щоб розвивати бігову благодійну культуру в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.