bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активісти волиняни розкажуть, як зробили свої громади кращими (с. Струмівка)
27.10.2021

У серпні – жовтні цього року в п’ятьох волинських громадах (Торчин, Шацьк, Голоби, Ківерці, Годомичі) реалізовано проєкти, що були підтримані в рамках конкурсу малих грантів від українсько-німецької програми «Київський діалог» та адміністровані ГО «Волинський Інститут Права». Нині всі вони завершені і час підсумувати пророблену роботу.

Яка тематика цих ініціатив? Що вдалося зробити завдяки реалізованим проєктам?  Про це і не тільки буде нагода поговорити під час підсумкової зустрічі усіх грантерів конкурсу. Захід відбудеться у п’ятницю, 29 жовтня, в рекреаційному комплексі «Рестпарк» (вул. Рівненська, 135, с. Струмівка, Луцький район). Початок о 10:00.

Під час заходу не лише буде презентовано кожен проект, а й обговорено тенденції розвитку громадської активності в громадах.

Реалізація проєктів відбулася в рамках ініціативи «Розбудова соціального капіталу громадських ініціатив в українських регіонах», що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

Ініціатива має на меті посилити адвокаційну спроможність громадських ініціатив у Полтавській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській та Волинській областях шляхом проведення тренінгів, отримання досвіду проєктного менеджменту, доступу до мереж і експертизи, а також обміну кращими практиками з інших регіонів і країн.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.