bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультацію для управлінців освітою проведуть 22 жовтня
19.10.2021

22 жовтня 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе онлайн-консультацію для управлінців.

Під час консультації Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування проєкту DECIDE, відповідатиме на запитання управлінців освітою. Їх можна залишати у формі для реєстрації. Основну увагу планують зосередити на питаннях автономії шкіл, плануванні фінансів, а також реорганізації закладів освіти.

Дата і час: 22 жовтня 2021 року, 14:00.

Спікер: Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування проєкту DECIDE

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням.

Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді посилання потрапляють саме туди. Їх зазвичай надсилаємо за годину до проведення.

Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на https://novihromady.decide.in.ua/.

Контакти

  • https://decide.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.