bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Криза вимушеного переміщення та Фрітьйоф Нансен
05.10.2021

Агентство ООН у справах біженців в Україні та посольство Королівства Норвегія спільно з Інститутом міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка запрошують студентів та всіх зацікавлених взяти участь у круглому столі до 160-річчя відомого норвезького дослідника, вченого та гуманітарного діяча проф. Фрітьйофа Нансена «Важливість гуманітарної роботи та ідей Фрітьйофа Нансена для вирішення найбільшої у всі часи кризи вимушеного переміщення населення».

Дата: 8 жовтня 2021 року, о 10:00 – 12:30.

Формат: Круглий стіл в онлайн форматі. Просимо вас заповнити форму для запрошення через Microsoft Teams: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoTkol7WkIkeyhjw8iNzGSK_NNuKY2ry-ErJZxzPHvlv6w-g/viewform?fbclid=IwAR2vWoD3ejhIB8uk__RA7DLw40a_zMaHGTL6bGgupU2-WcW8nahxO73FhOk

Круглий стіл присвячено 160-річчю від народження легендарного норвежця Фрітьйофа Нансена та його визначного внеску в розбудову міжнародної системи захисту людей, які рятуються від переслідувань та конфліктів, започаткування принципів, які є актуальними і сьогодні. Участь у заході візьмуть Посол Норвегії в Україні, Представниця УВКБ ООН в Україні, науковці з різних міст України.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.