bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування: визначення профілю «Активного громадянина»
05.10.2021

Запрошуємо взяти участь у опитуванні за посиланням: https://cutt.ly/wESD76j, яке проводиться для визначення профілю “Активного громадянина” України, Молдови та Грузії. Результати опитування використовуватимуться для аналітичної роботи в кожній з країн, а також для порівняння профілів “активних громадян” під час Міжнародного форуму демократії.
Створення профілю допоможе зрозуміти, хто у кожній з трьох країн є “активним громадянином”, які його цінності, визначити ефективні шляхи комунікації, в яких регіонах мешкає, які потреби має . Нам важлива думка журналістів, блогерів, бізнесу, лідерів думок, експертів, внутрішньо переміщених осіб і всіх, кому важлива тема розвитку громадянського суспільства..
????
Проєкт реалізовується громадською організацією ГО “Чернівецьке об’єднання “Захист” за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (the Black SeaTrustfor Regional Cooperation ) та Фонду Маршалла Сполучених Штатів (The German Marshall Fund of the United States) - the Black Sea Trust for Regional Cooperation - a Project of The German Marshall Fund of the United States, підтримки IM Swedish Development Partner та у партнерстві з Асоціацією «МОТИВАЦІЯ» (Молдова) ( Asociatia MOTIVATIE din Moldova ) та Молодіжною ініціативою «За демократію» (Грузія) ახალგაზრდული ინიციატივა დემოკრატიისათვის Youth Initiation for Democracy Georgia).
➡️Громадська організація працює за підтримки IM Swedish Development Partner.
➡️ Наш сайт: http://www.zahystcv.org
➡️ Якщо ти хочеш бути волонтером/кою організації - 096 0165979
➡️ Якщо ти хочеш підтримати нашу діяльність, переходь за посиланням: http://www.zahystcv.org/donate/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.