bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Creative Spark Poltava презентує серію подкастів «Креативність для креативних»
04.10.2021

Сучасний світ дуже динамічний та мінливий. Це стосується не лише сфер із застосуванням технологій, хоча й таких з кожним днем все менше.

Змінюється та автоматизується все навколо, але цього зовсім не варто лякатися. Світ диктує нам такі реалії, в яких варто знаходити креативність у собі та розвивати її. Навіть не думайте заперечувати власну креативність, повірте, це не щось космічне, усі ми креативні. Хтось у більшій мірі, хтось у меншій, але наша креативність гнучка і, що головне, здатна до розвитку та вдосконалення. Пересвідчитися у цьому ви зможете зовсім скоро.

7 жовтня о 16:00 варто долучитися до онлайн-презентації подкасту «Креативність для креативних». Це презентація проєкту, який реалізовано у рамках програми «Культура для змін» Українського культурного фонду та Британської Ради.  Це спільний проєкт Полтавського університету економіки та торгівлі й Університету Портсмуту (Великобританія) і він показує синергетичний ефект від багаторічної співпраці та реалізації попередніх проєктів. 

Серія з 11 подкастів «Креативність для креативних» зацікавить не лише новачків у креативних сферах. Автори текстів та спікери, викладачі ПУЕТу, Оксана Лозова, Людмила Шимановською-Діаніч та Джована Радуловіч з Університету Портсмуту, не просто підготували теорію про місце креативу в сучасному світі, у подкастах ви зможете знайти підказки як віднайти та розвивати власну креативність, яку літературу для цього читати, які техніки використовувати та з якими бар’єрами можливо доведеться зіткнутися. Також підґрунтям для створення подкастів були реальні цікаві кейси британських та світових представників креативних сфер, як персоналій, так і компаній. Тож ці подкасти носять не лише пізнавальний, а й практичний характер. 

Під час онлайн презентації ви зможете почути як виникла ідея проєкту, яку він реалізувався. Також ви почуєте не лише авторів подкасту, а й представників Українського культурного фонду, Британської Ради в Україні та співавторку подкасту, керівницю школи механіки і дизайну Університету Портсмуту Джована Радуловіч.

Тож не пропустіть, 7 жовтня о 16:00  онлайн-презентації подкасту «Креатиність для креативних» у Facebook та трансляція на нашому каналі Creative Spark Poltava в YouTube

Проєкт реалізовано в рамках програми «Культура для змін» за підтримки Українського культурного фонду (Київ, Україна) та Британської Ради».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.