bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація попередніх досліджень та стратегічної сесії (Дрогобич)
04.10.2021

05-06 жовтня 2021 року в Дрогобичі відбудеться презентація попередніх досліджень та стратегічної сесії в рамках проєкту «Створення комплексної програми ревіталізації Дрогобицької солеварні та прилеглої території». 

Мета проведення заходу - інтеграція всіх досліджень та напрацювань у єдину програму розвитку солеварні (інтегровану стратегію). 

Розробка інтегрованої стратегії території має включати:
1) пам’яткоохоронні потреби та вимоги;
2) потреби релігійної громади;
3) потреби діючого підприємства Дрогобицька солеварня;
4) потреби громади у розвитку туристичного потенціалу;
5) потреби мешканців прилеглих до території районів;
6) потреби інших заінтересованих у розвитку території груп.

Стратегія передбачає опис бажаного кінцевого стану, логіку поєднання інтересів різних груп, стратегічні напрямки розвитку території, операційні завдання та відповідальних, оцінку обсягів та джерел фінансування, узгодження з іншими стратегічними документами (стратегія міста, туристична стратегія, містобудівна документація, стратегія Дрогобицької солеварні, тощо), між якими не має бути конфліктних стратегічних цілей, напрямків та проектів).

Для підготовки інтегрованої стратегії враховуватиметься проведені дослідження стану об’єктів на території, потреби охоронних зон, архітектурно-урбаністичних рішень, стратегії Дрогобицької солеварні, результати консультацій з громадськістю, документи стратегічного розвитку території, зокрема туристична стратегія, тощо.

Розробка інтегрованої стратегії передбачає представлення проміжних результатів на зустрічах ініціативної групи (організація та фасилітація, врахування зауважень та пропозицій членів ініціативної групи.

Проєкт реалізовує ГО «Прорив-місто» в партнерстві із Дрогобицькою солеварнею,

Дрогобицькою міською радою, НУ «Львівська політехніка», Дрогобицьким державним педагогічним університетом ім. Івана Франка. та університетом «Люблінська політехніка» за підтримки Українського культурного фонду.

Фото Марії Тяжкун

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.