bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття фотовиставки «Свої неЗнайомці» відбудеться 3 жовтня (Сєвєродонецьк)
30.09.2021

І помічати, як через цих людей та їх діяльність у просторі міста відкриваються раніше невідомі фрагменти. Знайомлячись з історіями людей, які творять з відкритим серцем, простір довкола починає оживати, дихати та наповнюватися.

Запрошуємо переглянути фотовиставку, героями якої є люди, що творять ідентичність та особливість найближчого широкого простору – нашого з вами міста. Ці люди наповнюють новими звуками, формами та кольорами. Вони роблять це через фарбу, слово, рух, вібрацію, торкання, внутрішній потяг до прекрасного.

Для медіа! Зв’язатися з нами можна, написавши на пошту [email protected], або за номером телефону 0501329231, комунікаційна менеджерка проєкту Ірина Федорченко.

Відкриття фотовиставки “Свої неЗнайомці”: 
03.10.21 о 13:00, Івонін парк

Ініціатива реалізується ГО Генерація UA в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу громадянського суспільства задля ненасильницької трансформації конфліктів у місцевих громадах», підтриманий KURVE Wustrow – Centre for Training and Networking in Nonviolent Action у партнерстві, з ініціативою “Сєвєр змін” та Громадською організацією «Театр змін».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.