bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічні обговорення «Місцеві референдуми: пошук ефективного механізму народовладдя» (Дніпро)
24.09.2021

ЩО❓ Регіональні публічні обговорення щодо місцевого референдуму
ТЕМА ❓ ”Фінансування місцевих референдумів в Україні”
КОЛИ❓ 27 вересня (понеділок)
ЧАС❓ о 16:00
Де ❓ на платформі Zoom
 
Національний Демократичний Інститут (НДІ) спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) в рамках проєкту «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» та з ІСАР Єднання в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» запрошують до участі в регіональних публічних обговореннях “Місцеві референдуми: пошук ефективного механізму народовладдя для України”, які відбудуться протягом вересня-жовтня 2021 року у партнерстві із Центром політико-правових реформ (ЦППР), Громадянською мережею ОПОРА, Коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ та ВІ «Активна Громада» від Інституту «Республіка».
 
Метою публічних обговорень є сприяння відкритому інклюзивному діалогу з громадянами щодо місцевого референдуму в Україні. Головними завданнями, які ставлять перед собою організації громадянського суспільства, є підвищення обізнаності громадян щодо політичних реформ та побудова діалогу між громадянами, політичними партіями, зацікавленими сторонами та експертним середовищем.
Для участі в обговоренні запрошуються громадяни, представники та представниці політичних партій, громадянського суспільства, місцевих рад, бізнесу, медіа, експерти та науковці та інші зацікавлені особи.
 
Онлайн формат публічного обговорення передбачає презентації від експертів та експерток та включає модеровану дискусію для відповідей на запитання та напрацювання рекомендацій. Рекомендації будуть проаналізовані та передані робочій групі Верховної Ради України з розробки проєктів законів із питань народовладдя.
 
У Дніпропетровській області найближчі обговорення відбудуться 27 вересня (понеділок) о 16:00.
 
З нами буде Юлія Кириченко - членкиня правління і експертка з конституційного права Центру політико-правових реформ (ЦППР), співголова Ради Коаліції Реанімаційного Пакету Реформ (РПР).
 
Долучитися можна за посиланням: https://us06web.zoom.us/…/tZIuc—hpjIqE9xFfNE…
 
Попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/SPLrnocDnh69ZdKL6
 
З усіх питань звертайтеся до регіонального координатора Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” у Дніпрі Дмитра Чернишова електронною поштою [email protected] або за номером телефону: 050-802-22-89. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.