bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі відбудеться 6-й благодійний фестиваль для тварин з притулків
23.09.2021

Фестиваль Home Me Fest — це місце, де люди можуть познайомитися зі своїм майбутнім другом і забрати його додому. А тварини з притулків отримують шанс знайти будинок.

Фото з песиком
Фото з песиком

У травні 2018 року в Одесі пройшло перший такий захід. Тоді всього за 1 день 38 вихованців здобули нову сім’ю. Це був відмінний і несподіваний результат, враховуючи загальноприйняте ставлення до чотирилапих з притулку.

З того часу пройшло вже 5 фестивалів на яких 305 тварин змогли знайти будинок. А понад 10 000 одеситів просто відвідали фестиваль і познайомилися з притулками міста.

В Home Me Fest #6 братимуть участь притулки й волонтерські організації міста та області. 200 котів та песиків з притулків будуть зустрічати гостей фестивалю і чекати на свої нові родини. Всі тварини вакциновані та здорові.

Волонтери, ветеринари та кінологи будуть ділитися своїм досвідом, розповідати про правила догляду, виховання і турботи про тварин. На території проведення фестивалю також можна буде придбати тематичні сувеніри, якісні зоотовари, креативні іграшки та інші важливі для домашніх улюбленців речі.

Мета фестивалю допомогти бездомним тваринкам знайти дім та познайомити містян з притулками, щоб пом’якшити упереджене ставлення до їх діяльності.

Нові господарі з котиком
Нові господарі з котиком

Home me fest відбудеться 25-26 Вересня з 10:00 по 18:00 на території садового комплексу «Ваш Сад», (вул. Французький бульвар, 85/7)

Home me fest є некомерційним заходом та організований волонтерами за підтримки партнерів та доброчинців. Вхід для відвідувачів абсолютно вільний

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.